Header Ads Widget

Το κακό θα αρχίσει από την Κρήτη

 


https://troktico.gr/sites/default/files/image/%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%93%CE%99%CE%91-%CE%97-%CE%94%CE%95%CE%9E%CE%99%CE%91.jpg

 

Γράφει το Troktico 

   Το κακό θα αρχίσει από την Κρήτη ( Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης ) Σύνοδο Κολυμπάρι 2016 . Δυστυχῶς, τὸ κακὸ ἔρχεται ἀπὸ , τὸ ῥάσο. Ο χριστιανικός λαός θὰ προδοθῇ ἀπὸ τὸν κλήρο.  Οἱ Ἱεράρχες, οἱ περισσότεροι θὰ προτιμοῦν νὰ ἀξιοποιοῦν τὰ φθαρτά καὶ ὄχι τὰ ἄφθαρτα.  Θὰ μιλοῦν γιὰ ἀγάπη, ἀλλα ἀγάπη δὲν θὰ ἔχουν,  Οὔτε οἱ λόγοι οὔτε τὰ ἔργα τους.Ἡ θεϊκὴ ἀγάπη θὰ εἶναι ἀνύπαρκτη. ( Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης )

   42 μέρες μετά το Πάσχα ανώτατος ιερέας θα ορίσει καινούρια θρησκεία ( Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης )  και ημέρα Σάββατο. την 7η  Κυριακή μετά το Πάσχα γιορτάζουμε την πρώτη (Α) Οικουμενική σύνοδο με τους αγίους πατέρες - 325μχ  , το 2025 συμπληρώνονται 1700 χρονιά από την πρώτη οικουμενική σύνοδο και θα γίνει συλλείτουργο στην Θεσσαλονίκη μεταξύ Πάπα και Πατριάρχη .

   Θα γίνει νέα Θρησκεία , οπότε θα έχουμε το παλιό , το νέο , και το πίο νέο ημερολόγιο  με την ανακηρύξη της νέας θρησκείας η Ελληνική εκκλησία θα προσκύνηση τον Πάπα και θα γίνει «παπική» εκκλησία , θα αναγκάσουν όλους τους ιερείς εν ενεργεία και αυτούς που είναι συνταξιούχοι  να το δεχθούν υπογράφοντας λίβελο , όποιος δεν υπογράψει θα του κόβουν τον μισθό ή την σύνταξη  και θα τους κυνηγούν δικαστικά , θα τους χλευάζουν και αρκετοί από αυτούς θα μαρτυρήσουν . Θα μείνουν 600 ιερείς και 4 επίσκοποι πιστοί στην Ορθοδοξία. 

   Θα ορίσουν σταθερή ημερομηνία για το Πάσχα μεταξύ καθολικών και των ορθοδόξων , ο Πάπας και ο Πατριάρχης ( Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης ) . θα αγιοποιήσουν τον Χριστόδουλο και θα πάρουν την διατριβή του, που λέει για σταθερό ημερολόγιο καθολικών και ορθόδοξων  και βάσει αυτού θα ορίσουν σταθερό Πάσχα για όλους ( Μιχαήλ εκ Θεσπρωτίας ) . Αυτό βολεύει τους πάντες , πολιτικούς – εμπόρους – αγορές - τράπεζες κτλ , όπως ακριβώς γίνετε με τα Χριστούγεννα .  

   Το Μάρτιο του 2026 θα οριστεί για πρώτη φορά σταθερή ημερομηνία για το Πάσχα – πιθανών μια ημερομηνία θα είναι η 31 Μαρτίου για σταθερό Πάσχα  – και τότε θα ξεκινήσουν να έχουν διαμάχες οι παπάδες μεταξύ τους .    ( Προφητεία θείας  Μαρίας )

   Οι «καθολικοί» - δηλ. η νέα εκκλησία που θα δημιουργηθεί με την ένωση με τον Πάπα - θα κυνηγάν τούς ορθόδοξούς πιστούς και ιερείς με μανία , θα υπάρξουν πολλοί μάρτυρες . Θα έρθει νέα ασθένεια και θα βάλουν την θεία κοινωνία σε σακουλάκι όπου θα πωλείται ακόμα και στα περίπτερα ( Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης )

  ¨Έπεται η βύθιση του Αγίου Όρους , η μοναχοί στο όρος θα προδώσουν την ορθοδοξία και θα προσκυνήσουν τον Πάπα για το χρήμα και τα φθαρτά . Η δεύτερη σάλπιγγα της Αποκάλυψης μιλάει για την πτώση και την βύθιση του Όρους ( Σάλπισε ο δεύτερος άγγελος, και σαν ένα μεγάλο βουνό που καιγόταν με φωτιά ρίχτηκε στη θάλασσα· και το ένα τρίτο τής θάλασσας έγινε αίμα· και πέθανε το ένα τρίτο των έμψυχων κτισμάτων που ήσαν μέσα στη θάλασσα· ) .  Υπέρ - Ηφαίστειο Αμμουλιανής - Νήσος Αγ. όρους δεύτερη σάλπιγγα αποκαλύψεως Ιωάννου  ,  Καταβύθιση Αγ όρους- ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Μονής Ιβήρων Αγίου όρους πυροκλαστικό κύμα - σεισμός 10 Ρίχτερ μέχρι την Κρήτη, γιγαντιαία τσουνάμι καταστροφή όλων των παράκτιων περιοχών τού Αιγαίου - κτίσματα θαλάσσης , Προφητεία Γερόντισσας Πηγή  καταβύθιση τμήματος της Προποντίδας – θάλασσα Μαρμαρά  , θέλουν είδη σχισμάς εκ των οποίων εξέρχεται πυρ , μετά πολλών καπνών . Ναί, θέλουν εἰδη ἐξέρχεται ἐκ τῆς θαλάσσης μέγα θηρίο τὸ ὁποῖο οὐ δύναται ἄνθρωπος τραυματίση αὐτό,  μᾶλλον αὐτὸ καταπίει ἀνθρώπους. Θέλουν εἰδῆ καταβαίνον ἐκ τοῦ ὄρους μέγα θηρίο τετράποδο. Εἶπον καὶ λέγω σοὶ ὡς πρότερον. Θέλουν εἰδη σχισμὰς εἰς τὰ ὄρη καὶ θὰ βγαίνῃ ἐκ τῆς σχισμῆς αὐτῆς φλόγα σὺν καπνὸς σύννεφο καὶ θὰ πνίξη τήν γύρω περιοχή.  Ὅλα τοιαῦτα, ἅ ἤκουσες, θέλουν γίνῃ πρὸς γνῶσιν καὶ συμμόρφωσίν των. ( Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης ) – Κόκκινη σελήνη

   Το καλοκαίρι του ιδίου έτους  πρίν γίνει η ολοκληρωτική περισυλλογή των πτωμάτων – προφητεία , η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα – Ελληνοτουρκικός πόλεμος - θα καταλάβει τρία νησιά Λέσβος – Χίος – Ρόδος (Γέρων Βασίλειος καυσοκαλυβίτης ) , τον Ιούλιο του ίδιου έτος θα χτυπηθεί η Αμερική από τερατώδη σεισμό και θα γίνει μερική – προφητεία Gewkwn το 2 το 7 το 13 – και τα γεγονότα θα εξελιχθούν όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας ΕΔΩ   

   Σε καμία περίπτωση κανένας προφήτης κανένας γέροντας δεν προβλέπει εμπλοκή της Αμερικής στα γεγονότα της Πόλης .

 

 

 

 

                                                                                                      

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια