Header Ads Widget

Η Ρωσία φέρεται να αναχαίτισε μια αποστολή αδρενοχρωμίου στην Ουκρανία

 

Η Ρωσία φέρεται να αναχαίτισε μια αποστολή αδρενοχρωμίου στην Ουκρανία, αναφέρει η Real Raw News.

Η πιο αμφιλεγόμενη σήμερα ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο μας εκπλήσσει για άλλη μια φορά με ένα μήνυμα που δεν προέρχεται από «αυτή» την πραγματικότητα.

Σε αυτή την περίπτωση, ένα φορτίο αδρενοχρωμίου που πήγαινε από την Ουκρανία στη Βαρσοβία για να αποσταλεί στις Ηνωμένες Πολιτείες αναχαιτίστηκε από ρωσικές ειδικές δυνάμεις (Spenatz), οι οποίες σκότωσαν τους στρατιώτες που φρουρούσαν το φορτίο.

Αυτό που είναι μοναδικό σε αυτήν την αναφορά είναι ότι η πηγή που αναφέρει στη Real Raw News δεν είναι Αμερικανός, αλλά ένας υποτιθέμενος πράκτορας των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, ο Αντρέι Ζαχάροφ.

Αρχικά θυμάται τα 50 παιδιά που σώθηκαν σε παρόμοια επιχείρηση, πέντε από τα οποία λέγεται ότι πέθαναν ως αποτέλεσμα βασανιστηρίων από Ουκρανούς απαγωγείς παιδιών.

Ο Ρώσος Πρόεδρος έχει σχηματίσει μια «ειδική ομάδα» δυνάμεων Spenatz για να ασχολείται αποκλειστικά με τη σύλληψη μεσαζόντων, κατασκευαστών, διανομέων και μεταφορέων αυτής της ουσίας που προέρχεται από το αίμα βασανισμένων παιδιών:
Σε όλους δόθηκε η οδηγία να αναγνωρίσουν οπτικά την παχύρρευστη ουσία.

Την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, αυτή η ομάδα φέρεται να κέρδισε μια σημαντική νίκη αναχαιτίζοντας ένα φορτηγό με ρυμουλκούμενο που κατευθυνόταν από τη νότια Ουκρανία προς την πόλη Βρέστη στα σύνορα με την Πολωνία.

Ο Ρώσος πράκτορας δεν αποκαλύπτει πώς έμαθε για την υποτιθέμενη αποστολή ή γιατί την αναχαίτισε στον αυτοκινητόδρομο και όχι στο σημείο προέλευσης, αλλά λέει ότι ο οδικός χάρτης έδειχνε ότι μεταφέρονταν «πενικιλίνη» και άλλα ενέσιμα αντιβιοτικά. κάτι που είναι δύσκολο να εξηγηθεί, αφού υπάρχει έλλειψη φαρμάκων στην Ουκρανία και είναι ασυμβίβαστο με το γεγονός ότι εξήχθησαν στην Πολωνία.

Ωστόσο, το φορτηγό δεν ήταν φορτωμένο με πενικιλίνη, αλλά με αδρενοχρωμία, η οποία χαρακτηρίζεται από το ότι είναι παχύρρευστο και αστραφτερό όταν εκτίθεται στο φως του ήλιου.

«Οι επιβαίνοντες στο φορτηγό ήταν Ουκρανοί και δεν συνεργάστηκαν με την έρευνα, επομένως πυροβολήθηκαν ως εγκληματίες πολέμου», αναφέρεται στην έκθεση.

Πριν βάλουν φωτιά στο φορτηγό, φύλαξαν μέρος του υλικού για εργαστηριακό έλεγχο.

Η αποστολή επρόκειτο να μεταφερθεί από τη Βαρσοβία στο αεροδρόμιο του Ντέλαγουερ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

https://realrawnews.com/2023/02/putin-intercepts-adrenochrome-shipment-headed-to-united-states/. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια