Header Ads Widget

Το Aυστραλιανού THE STECTATOR αποκαλύπτει με στοιχεία ότι τα εμβόλια για τον COVID περιέχουν οξείδιο του γραφενίου

 


https://kourdistoportocali.com

Aυστραλιανού THE STECTATOR που υπογράφει η Rebecca Weisser και ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλύπτει με στοιχεία ότι τα εμβόλια για τον COVID περιέχουν οξείδιο του γραφενίου που δεν είναι καλό πράγμα!

Πάμε να δούμε το ρεπορτάζ που είδε το φως του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες>

Τι περιέχει το εμβόλιο Pfizer;

Πρόσφατα, ο Dr David Nixon, γιατρός του Brisbane, αποφάσισε να το ανακαλύψει, βάζοντας σταγονίδια εμβολίου και το αίμα εμβολιασμένων ασθενών σε μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου.

Αυτή είναι μια πιο ριζοσπαστική απόφαση από ό,τι μπορεί να ακούγεται. Σύμφωνα με τη Sasha Latypova, επιστήμονα με 25ετή εμπειρία σε κλινικές δοκιμές για φαρμακευτικές εταιρείες, η σύμβαση μεταξύ της Pfizer και της κυβέρνησης των ΗΠΑ απαγορεύει σε ανεξάρτητους ερευνητές να μελετήσουν τα εμβόλια. Ισχυρίζονται ότι θα «εκτρέψει» αυτούς τους πολύτιμους πόρους μακριά από την προοριζόμενη χρήση τους, εκπληρώνοντας μια «επείγουσα» ανάγκη.

Ισχύει αυτό στην Αυστραλία; Ποιός ξέρει; Το μόνο που έχει πει το Υπουργείο Υγείας της Κοινοπολιτείας σχετικά με τη σύμβασή του με την Pfizer είναι ότι είναι εμπορικής εμπιστευτικότητας.

Η Υπηρεσία Θεραπευτικών Αγαθών πραγματοποιεί δοκιμές σε όλα τα εμβόλια Covid για σύνθεση και αντοχή, καθαρότητα και ακεραιότητα, ταυτότητα και ενδοτοξίνες, αλλά παρέχει ελάχιστες λεπτομέρειες εκτός από τους αριθμούς παρτίδας που δοκιμάστηκαν και εάν πέρασαν.

Στις ΗΠΑ, το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων δηλώνει συγκεκριμένα ότι όλα τα εμβόλια Covid-19 είναι απαλλαγμένα από «μέταλλα, όπως σίδηρος, νικέλιο, κοβάλτιο, λίθιο και κράματα σπάνιων γαιών» και «κατασκευασμένα προϊόντα όπως μικροηλεκτρονικά, ηλεκτρόδια, νανοσωλήνες άνθρακα και ημιαγωγοί νανοσύρματος».

Σημειωτέον, αυτός ο κατάλογος δεν περιλαμβάνει οξείδιο του γραφενίου που έχει διερευνηθεί ευρέως για βιοϊατρικές εφαρμογές.

«Η τοξική επίδραση του οξειδίου του γραφενίου σε ζωντανά κύτταρα και όργανα» είναι «περιοριστικός παράγοντας» στη χρήση του στην ιατρική.

Ο Dr David Nixon

Υπάρχει λοιπόν οξείδιο του γραφενίου στις λήψεις της Pfizer; Αυτό που βρήκε και κινηματογράφησε ο Dr David Nixon είναι τουλάχιστον παράξενο. Μέσα σε μια σταγόνα εμβολίου υπάρχουν περίεργες μηχανικές δομές. Στην αρχή φαίνονται ακίνητες, αλλά όταν ο Nixon χρησιμοποίησε time-lapse φωτογραφία για να συμπυκνώσει 48 ώρες πλάνα σε δύο λεπτά, διέκρινε ότι αυτό που φαίνεται ήταν μηχανικοί βραχίονες που συναρμολογούν και αποσυναρμολογούν λαμπερές ορθογώνιες δομές που μοιάζουν με κυκλώματα και μικροτσιπ. Αυτά δεν είναι «κατασκευασμένα προϊόντα» σύμφωνα με τα λόγια του CDC, επειδή κατασκευάζονται και αποδομούν τον εαυτό τους, αλλά ο σχηματισμός των κρυστάλλων φαίνεται να διεγείρεται από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και σταματά όταν η διαφάνεια με το εμβόλιο θωρακίζεται από μια σακούλα Faraday. Τα ευρήματα του Nixon είναι παρόμοια με εκείνα των ομάδων στη Νέα Ζηλανδία, τη Γερμανία, την Ισπανία και τη Νότια Κορέα.

Μια ιταλική ομάδα με επικεφαλής τον Riccardo Benzi Cipelli ανέλυσε το αίμα περισσότερων από 1.000 ατόμων, ένα μήνα μετά τον εμβολιασμό τους, οι οποίοι είχαν παραπεμφθεί για εξετάσεις επειδή είχαν παρενέργειες. Ήταν ηλικίας από 15 έως 85 ετών και είχαν λάβει από μία έως τρεις δόσεις. Περισσότερο από το 94% είχε μη φυσιολογικές μετρήσεις, παραμορφωμένα ερυθρά αιμοσφαίρια, μειωμένη μέτρηση και συσσωρευμένα γύρω από φωτεινά ξένα αντικείμενα που προσέλκυσαν επίσης συστάδες ινώδους. Μερικά από τα ξένα αντικείμενα έδειχναν το αίμα σαν μια έναστρη νύχτα, άλλα αυτοσυναρμολογήθηκαν σε κρυσταλλικές δομές και άλλα σε ατρακτοειδή κλαδιά και σωλήνες.

Οι Ιταλοί πιστεύουν ότι τα αντικείμενα είναι μεταλλικά σωματίδια και λένε ότι μοιάζουν με «οξείδιο του γραφενίου και πιθανώς άλλες μεταλλικές ενώσεις». Πιστεύουν ότι το κατεστραμμένο αίμα συμβάλλει σε διαταραχές πήξης μετά τον εμβολιασμό, οι οποίες με τη σειρά τους συμβάλλουν σε αυξημένες κακοήθειες, ενώ τα υλικά της οικογένειας γραφενίου σχετίζονται με οξειδωτικό στρες, βλάβη του DNA, φλεγμονή και βλάβη σε εκείνα τα μέρη του ανοσοποιητικού συστήματος που καταστέλλουν τους όγκους.

Το τεχνητό παρασκεύασμα mRNA που «καλύπτεται» από το ανοσοποιητικό σύστημα του δέκτη είναι επίσης πιθανό να μειώσει την ανοσολογική λειτουργία των ληπτών, αυξάνοντας την πιθανότητα νέων ή επαναλαμβανόμενων όγκων.

Ο Nixon μοιράστηκε τα ευρήματά του με τη Wendy Hoy, καθηγήτρια ιατρικής στο University of Queensland, η οποία κάλεσε την αυστραλιανή κυβέρνηση και τις υγειονομικές αρχές της να εξηγήσουν τον προφανή αυθόρμητο σχηματισμό τσιπ και κυκλωμάτων στα εμβόλια mRNA όταν αφήνονται σε θερμοκρασία δωματίου, και τα μη φυσιολογικό αντικείμενα που φαίνονται στο αίμα εμβολιασμένων ατόμων. Η Hoy πιστεύει ότι «αναμφίβολα συμβάλλουν στην κακή παροχή οξυγόνου στους ιστούς και σε συμβάντα πήξης, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών προσβολών και των εγκεφαλικών επεισοδίων» και διερωτάται γιατί δεν υπάρχει συστηματική αυτοψία θανάτων για να διερευνηθεί ο ρόλος του εμβολίου στη δραματική αύξηση της θνησιμότητας στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από το Αυστραλιανό Γραφείο Στατιστικής, η υπερβολική θνησιμότητα ήταν πάνω από 17% τον Ιούλιο. Είναι ομοίως αυξημένο και σε άλλους υψηλά εμβολιασμένους πληθυσμούς.

Στη Γερμανία, η υπερβολική θνησιμότητα σε άτομα άνω των 60 ετών αυξήθηκε κατά 174% από τις 20 Σεπτεμβρίου 2021, όταν το 85% των ατόμων άνω των 60 ετών εμβολιάστηκαν πλήρως, και τον Οκτώβριο του 2022.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπήρξαν περισσότεροι υπερβολικοί θάνατοι τους τελευταίους τρεις μήνες από ό,τι οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της πανδημίας ή από το 2010. Την πιο πρόσφατη εβδομάδα, η υπερβολική θνησιμότητα στην Αγγλία ήταν 16%.

Στις ΗΠΑ, η υπερβολική θνησιμότητα σε άτομα ηλικίας 25 έως 44 ετών και σε άτομα ηλικίας 75 έως 84 ετών είναι 18% και είναι 15% σε άτομα ηλικίας 65 έως 74 ετών.

Η κατάσταση είναι ακόμη πιο ανησυχητική γιατί θα πρέπει να υπάρχουν λιγότεροι θάνατοι τώρα, αφού τόσοι πολλοί άνθρωποι πέθαναν νωρίτερα στην πανδημία. Σημειώθηκε επίσης δραματική αύξηση των ατόμων με αναπηρία.

Όσον αφορά τον Covid, στην Αυστραλία, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου φαίνεται να είναι αρνητική, αν κρίνουμε από τα στατιστικά στοιχεία στη Νέα Νότια Ουαλία, τα οποία δεν είναι τέλεια αλλά τα καλύτερα στην Αυστραλία. Δείχνουν ότι το 88% που πέθαναν ήταν εμβολιασμένοι, παρόλο που αποτελούσαν μόνο το 85,5% του πληθυσμού. Έδειξαν επίσης ότι οι μη εμβολιασμένοι αποτελούσαν μόνο το 0,15% των ατόμων που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με Covid και μόνο το 1,1% των ατόμων σε ΜΕΘ.


https://kourdistoportocali.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια