Header Ads Widget

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΓΚΥΟΥ

 





Διαβάστε ένα περίεργο εύρημα. Παιδιά των οποίων οι γιαγιάδες τους έτρωγαν κατά τη διάρκεια της κύησης αυγά και γαλακτοκομικά, ειδικά στο τρίτο τρίμηνο, έχουν μικρό μόνο κίνδυνο (σε σχέση με άλλα παιδιά) να παρουσιάσουν αλλεργικές αντιδράσεις σε αυτά τα προϊόντα.

Ενδιαφέρουσα μελέτη που έγινε πριν 30 χρόνια με δυο ομάδες εγκύων. Μία που κατανάλωνε αυγά και γαλακτοκομικά και μία που δεν κατανάλωνε. Μετά 30 χρόνια, οι γιατροί εξέτασαν τα εγγόνια και είδαν ότι τα παιδιά της ομάδας που στερήθηκε τη συγκεκριμένη διατροφή, παρουσίασαν αλλεργικές αντιδράσεις σε ποσοστό 15%. Κανένα  παιδί από την άλλη ομάδα δεν παρουσίασε κάτι ανάλογο. 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια