Header Ads Widget

Τα εμβόλια Covid σκότωσαν τουλάχιστον 61.000 Αμερικανούς ηλικίας 25 – 44 ετών το 2021 σύμφωνα με το CDC

 



Μια ανάλυση στοιχείων από τη βάση δεδομένων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αποκάλυψε ότι 61.000 άνθρωποι, υποτίθεται στην ακμή της ζωής τους, ηλικίας 25-44 ετών, πέθαναν από αιτίες που σχετίζονται με το εμβόλιο στις ΗΠΑ το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2021






Ο Έντουαρντ Ντάουντ, πρώην διαχειριστής χαρτοφυλακίου της BlackRock, έκανε την τρομακτική αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της 10ης Μαρτίου του «The Alex Jones Show».

Σύμφωνα με τον Dowd, έναν επενδυτικό σύμβουλο στη Wall Street, ένας ειδικός στον ασφαλιστικό κλάδο που είναι μέλος της ομάδας του σκόνταψε στην θαμμένη αλήθεια όταν, αναζητώντας κάτι άλλο, κατέρριψε τα στοιχεία του CDC ανά ηλικία και δημιούργησε τα δικά του βασικά ποσοστά θνησιμότητας από εκεί. .

Εμφανίζοντας γραφήματα που ο αναλογιστής σχεδίασε από τα σχήματα, ο Ντάουντ έδειξε το διάγραμμα τέσσερα ως τη γραμμή διάτρησης.

«Βασικά, βλέπετε ότι οι millennials βίωσαν 84 τοις εκατό υπερβολικό θάνατο το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2021. Έτσι, οι υπερβολικοί θάνατοι επιταχύνθηκαν όταν ήρθαν οι εντολές και οι ενισχυτές», είπε ο Dowd στον Jones.

«Και αυτή η ηλικιακή ομάδα είναι σημαντική γιατί είναι υγιείς. Και δεν μπορείς να πεις ότι, ξέρεις, τους λείπουν οι προβολές για τον καρκίνο. Πρόκειται για ηλικίες 25 έως 44. Επομένως, αυτό είναι απλώς καταστροφικές αποδείξεις ότι τα εμβόλια προκαλούν την ηλικιακή αυτή ομάδα να πεθαίνει με επιταχυνόμενο ρυθμό.

«Ξέρω ότι έδειξα ποσοστά σε αυτό το διάγραμμα, αλλά τα πραγματικά σώματα είναι 61.000. Αυτό είναι το γεγονός του πολέμου του Βιετνάμ που μόλις συνέβη στη γενιά της χιλιετίας – 58.000 πέθαναν στον πόλεμο του Βιετνάμ».

Ο Ντάουντ είπε ότι είναι σίγουρος ότι τα εμβόλια είναι οι ένοχοι, επειδή η επιτάχυνση ξεκίνησε το καλοκαίρι, όταν οι εντολές άρχισαν να ισχύουν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

«Και μετά [ο Πρόεδρος Τζο] Μπάιντεν βγήκε [ανακοινώνοντας τις εντολές]. Και οι ενισχυτές εγκρίθηκαν και άρχισαν να συμβαίνουν. Ας το ονομάσουμε λοιπόν αυτό που είναι. Αυτό είναι θάνατος από κυβερνητική εντολή ή εκδημοκτονία, θάνατος από κυβέρνηση. Αυτό συμβαίνει εδώ».

Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν επισημάνει την ανησυχητική αύξηση των θανάτων που σχετίζονται με τα εμβόλια στο παρελθόν, αλλά η κυβέρνηση αρνήθηκε να λάβει υπόψη την προειδοποίηση και προχώρησε στις μαζικές ενέσεις.

Ο Ντάουντ μπορούσε μόνο να κάνει εικασίες σχετικά με το γιατί το έκαναν αυτό οι «πύσχος» στην κυβέρνηση.

«Λοιπόν, υπάρχουν δύο τρόποι να το δούμε αυτό. Απλώς μια καλή παλιομοδίτικη δύναμη και απληστία, ή υπήρχε ένα σχέδιο που σκαρφίστηκε από μερικούς πολύ κακούς ανθρώπους. Πάω με δύναμη και απληστία προς το παρόν. Αλλά ξέρετε, καθώς προχωράμε σε αυτήν την πολύ ενεργή απάτη, αποκαλύπτεται. Υπάρχουν όλο και περισσότερα στοιχεία που έρχονται στο μπροστινό μέρος ότι αυτό είναι μέρος κάποιου είδους μεγαλύτερου μεγάλου σχεδίου».

Η καχυποψία του Ντάουντ αυξήθηκε αφού παρατήρησε ότι αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ επαναλαμβάνεται από άλλες παγκόσμιες κυβερνήσεις που έχουν επιβάλει τα εμβόλια.

Ο πόλεμος της κυβέρνησης στους ανθρώπους

«Λοιπόν, αυτή είναι μια παγκόσμια τραγωδία. Και είναι πόλεμος. Και αν η κυβέρνηση γνώριζε ότι ήταν πόλεμος εναντίον ανθρώπων, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πόλεμο με τους δικούς της ανθρώπους. Και είναι ό,τι πιο αηδιαστικό έχω δει στη ζωή μου».

Ο Ντάουντ ανέφερε ότι ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου μιας γερμανικής ασφαλιστικής εταιρείας τον πλησίασε πριν από δύο εβδομάδες και αποκάλυψε ότι η κυβέρνησή τους ανέφερε ελάχιστα τραυματισμούς που σχετίζονται με τα εμβόλια κατά 25 προς ένα. Αυτό βασίζεται σε περίπου τρία εκατομμύρια Γερμανούς, ή το 3,6 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού, που τραυματίστηκαν από εμβόλια αρκετά ώστε να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη.

Δεν είναι περίεργο, ο Ντάουντ κλίνει προς το σχέδιο μεγάλου σχεδίου τώρα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα του θα ρίξει περισσότερα γραφήματα, ερμηνεύοντας όλα τα δεδομένα του CDC, μέχρι να αποκαλυφθεί ο πραγματικός λόγος για τον οποίο υπήρξαν περισσότεροι θάνατοι το 2021 από το 2020.

Επικαλούμενος περισσότερα στοιχεία, ο Dowd είπε ότι η γενιά άνω των 65 σημείωσε 306.000 υπερβολικούς θανάτους το δεύτερο εξάμηνο του περασμένου έτους μέχρι τον Φεβρουάριο. «Αυτό είναι ένα γεγονός του Β' Παγκοσμίου Πολέμου», εξήγησε ο Ντάουντ, σημειώνοντας ότι πάνω από 291.000 Αμερικανοί πέθαναν στον πόλεμο. Ο Ντάουντ επεσήμανε επίσης ότι υπάρχουν λίγο περισσότεροι από 1,1 εκατομμύριο άνθρωποι σε υπερβολικούς θανάτους στις ΗΠΑ από την έναρξη της πανδημίας.

Βάζοντας αυτό το νούμερο στην προοπτική, ο Ντάουντ είπε ότι «1,1 εκατομμύρια υπερβολικοί θάνατοι ισοδυναμούν με 4.000 εκδηλώσεις του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου».

Και ακόμα, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης μιλούν για την Ουκρανία, θρηνούσε ο Ντάουντ. «Είχαμε κυριολεκτικά έναν πόλεμο εδώ στο δικό μας έδαφος. «Είμαστε σε πόλεμο με κάποιον και αυτό συμβαίνει».

https://dailyexpose.uk

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια