Header Ads Widget

Ενώ έχετε τραφεί με Προπαγάνδα και Ψέματα για Ρωσία-Ουκρανία, ο Κυβερνήτης του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε μια έκθεση που επιβεβαιώνει ότι οι Τριπλοί Εμβολιασθέντες αντιπροσωπεύουν πλέον 4 στους 5 θανάτους Covid-19 στην Αγγλία




 

 


 

 

 

 

 

Με τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να επικεντρώνονται πλέον αποκλειστικά στην ενστάλαξη φόβου στο ευρύ κοινό με συνεχή κάλυψη για τη σύγκρουση στην Ουκρανία, μπορεί να χάσατε τα τελευταία δεδομένα που δημοσιεύθηκαν από την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, τα οποία δείχνουν για άλλη μια φορά ότι οι θάνατοι από Covid-19 έχουν αυξηθεί μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού, ενώ μειώνεται μεταξύ του μη εμβολιασμένου πληθυσμού στην Αγγλία.

 

Σε όλο τον εμβολιασμένο πληθυσμό αντιπροσωπεύει πλέον το 90% όλων των θανάτων από τον Covid-19 στην Αγγλία, αλλά αυτό που είναι πιο ανησυχητικό σχετικά με αυτό το στατιστικό στοιχείο είναι ότι ο τριπλός εμβολιασμένος πληθυσμός αποτελεί το 76% αυτών των θανάτων.

 

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε τις Visa και Mastercard να αναστέλλουν τις εργασίες τους στη Ρωσία, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε μετρητά στις καθημερινές μας δαπάνες και να μην επιτρέπουμε στις αρχές να επιβάλλουν μια ψηφιακή ταυτότητα και ένα νομισματικό σύστημα, γιατί σαφώς έχουν τη δύναμη να απενεργοποιήστε την πρόσβασή μας στα χρήματα με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Είδαμε επίσης το βρετανικό σούπερ μάρκετ Sainsbury's να ανακοινώνει ότι αλλάζει το όνομα του Chicken Kiev's σε Chicken Kyiv's. Εμείς στο The Expose είμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι που ανακάλυψε ότι αυτή η ανακοίνωση από τους σηματοδότες της αρετής στο Sainsbury's δεν οδήγησε στην άμεση παράδοση του Πούτιν και στην απόσυρση των δυνάμεών του πίσω στη Ρωσία.

 

Αλλά αυτό που είδαμε επίσης είναι η 24/7 κάλυψη από τα κύρια μέσα ενημέρωσης της σύγκρουσης στην Ουκρανία για να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από άλλα γεγονότα, να ενσταλάξει μια κατάσταση φόβου σε ολόκληρο το έθνος και να ενημερώσει τους ανθρώπους ακριβώς ποια πρέπει να είναι η γνώμη τους για μια εκδήλωση πραγματοποιούνται χιλιάδες μίλια μακριά.

 

 

Αυτή η κάλυψη περιελάμβανε όλες τις μεγάλες εφημερίδες και τις κύριες τηλεοπτικές ειδήσεις που έπεσαν σε μια δήλωση που έκανε ο Πούτιν το Σάββατο 5 Μαρτίου και επέλεξαν να πουν στο κοινό μόνο ένα συγκεκριμένο ήχο αυτής της δήλωσης - «Οι δυτικές κυρώσεις είναι παρόμοιες με μια πράξη πολέμου».

 

Τα περισσότερα μέσα άφησαν βολικά έξω το σημείο όπου ο Πούτιν είπε αμέσως «αλλά δόξα τω Θεώ δεν έφτασε σε αυτό».

 

Αλλά ενώ ήσασταν απασχολημένοι με την προπαγάνδα και τα ψέματα από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, (όπως πλάνα μιας Παλαιστίνιας να αντιμετωπίζει στρατιώτες πριν από χρόνια που σας είπαν ότι ήταν μια γενναία Ουκρανή ή αρχειοθετημένα πλάνα στρατιωτικών παρελάσεων που παρουσιάζονται ως ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη που πετούσαν άγρια ​​για την Ουκρανία) , αναμφίβολα θα χάσατε τα πιο πρόσφατα δεδομένα για τον Covid-19 που έχουν δημοσιευτεί στην Αγγλία και μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου θα είναι εξαιρετικά ευχαριστημένη που έχετε.

 

Η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) δημοσιεύει μια εβδομαδιαία Έκθεση Εποπτείας Εμβολίου Covid-19, η πιο πρόσφατη από την οποία δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 και μπορείτε να την δείτε εδώ .

 

Η έκθεση περιέχει δεδομένα για κρούσματα Covid-19, νοσηλεία και θανάτους λόγω εμβολιασμού στην Αγγλία μεταξύ 31ης Ιανουαρίου και 27ης Φεβρουαρίου 22, και δεν κάνει καμία απολύτως χάρη στην Pfizer και την ισχυριζόμενη αποτελεσματικότητα της ένεσης Covid-19.

 

 


Ο Πίνακας 10 της έκθεσης δείχνει τον αριθμό των περιπτώσεων Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού στην Αγγλία και επιβεβαιώνει ότι η συντριπτική πλειονότητα καταγράφηκε μεταξύ του τριπλάσιου εμβολιασμένου πληθυσμού κατά ένα μίλι χώρας

 

Μεταξύ 31ης Ιανουαρίου και 27ης Φεβρουαρίου 22, υπήρχαν συνολικά 1.090.929 επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 στην Αγγλία και οι τριπλοί εμβολιασθέντες αντιπροσώπευαν τα 615.949 από αυτά, ενώ ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε μόλις 244.313 περιπτώσεις, αλλά ακόμη και τότε ήταν 4821 μεταξύ των παιδιών.

 

Συνολικά ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε 846.616 περιπτώσεις, που σημαίνει ότι αντιπροσώπευαν το 78% όλων των περιπτώσεων Covid-19 μεταξύ 31ης Ιανουαρίου και 27ης Φεβρουαρίου 22, εκ των οποίων το 73% ήταν τριπλοί εμβολιασμοί.

 

 


Ο Πίνακας 11 της έκθεσης δείχνει τον αριθμό των νοσηλειών Covid-19 ανά εμβολιαστική κατάσταση στην Αγγλία και επιβεβαιώνει και πάλι ότι η συντριπτική πλειονότητα καταγράφηκε μεταξύ του τριπλού εμβολιασμένου πληθυσμού –

 

Μεταξύ 31ης Ιανουαρίου και 27ης Φεβρουαρίου 22 υπήρξαν συνολικά 7.931 επιβεβαιωμένες νοσηλείες Covid-19 στην Αγγλία και οι τριπλοί εμβολιασθέντες αντιπροσώπευαν τις 4.558 από αυτές, ενώ ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε μόλις 1.832 νοσηλεία, αλλά ακόμη και τότε ήταν 812 από αυτές. μεταξύ των παιδιών.

 

 

Ωστόσο, αυτό δεν έχει κανένα νόημα όταν εξετάζουμε ιστορικά δεδομένα. Τα παιδιά δεν διέτρεχαν ποτέ υψηλό κίνδυνο να υποφέρουν από σοβαρή ασθένεια λόγω του Covid-19 και γνωρίζουμε ότι το Omicron είναι πολύ λιγότερο σοβαρό από την υποτιθέμενη παραλλαγή Delta. Γιατί λοιπόν οι νοσηλείες στα παιδιά είναι τώρα διπλάσιες από αυτές που ήταν στο ύψος του Δέλτα;

 

Μήπως το NHS και το UKHSA διαψεύδουν τα νούμερα τώρα που το JCVI συνέστησε εξωφρενικά να προσφέρεται σε όλα τα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών το εμβόλιο Covid-19; Βλέπουμε μαζικές δοκιμές παιδιών που έχουν ήδη νοσηλευτεί με τραύματα όπως σπασμένα κόκαλα, ώστε να δίνεται η εντύπωση ότι ο πειραματικός εμβολιασμός Covid-19 θα ωφελούσε τα παιδιά;

 

 


Όταν συμπεριλάβουμε τα παιδιά στα στοιχεία νοσηλείας, διαπιστώνουμε ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 77% όλων των νοσηλειών για τον Covid-19 μεταξύ 31ης Ιανουαρίου και 27ης Φεβρουαρίου 22, εκ των οποίων 4 σε κάθε 5 ήταν τριπλοί εμβολιασμοί. Αλλά όταν αφαιρούμε παιδιά, διαπιστώνουμε ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 86% όλων των νοσηλειών Covid-19 σε άτομα άνω των 18 ετών στην Αγγλία.

 

Μεταξύ 31ης Ιανουαρίου και 27ης Φεβρουαρίου 22 υπήρξαν συνολικά 3.939 επιβεβαιωμένοι θάνατοι από τον Covid-19 στην Αγγλία και οι τριπλοί εμβολιασθέντες αντιπροσώπευαν τους 2.704 από αυτούς, ενώ ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε μόλις 397 θανάτους.

 

Συνολικά, ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 90% όλων των θανάτων από Covid-19 κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων εβδομάδων, με 3.542 καταγεγραμμένους θανάτους. Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσωπεύει πλέον 9 στους 10 θανάτους και ο τριπλός εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσωπεύει 4 στους 5 από αυτούς.

 

Αλλά αυτό που είναι πιο ανησυχητικό εδώ είναι το γεγονός ότι τα πράγματα φαίνεται να χειροτερεύουν κάθε εβδομάδα για τον πλήρως εμβολιασμένο πληθυσμό και βελτιώνονται για τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό, παρά το γεγονός ότι οι ενέσεις φέρεται να έχουν έως και 95% αποτελεσματικότητα κατά της νοσηλείας και του θανάτου, και το γεγονός Το Omicron είναι πλέον η κυρίαρχη παραλλαγή και υποτίθεται ότι προκαλεί ασθένεια που δεν είναι χειρότερη από το κοινό κρυολόγημα.

 


 

Ο παρακάτω πίνακας προέρχεται από την έκθεση Εβδομάδας 48 – 2021 – UKHSA Vaccine Surveillance και δείχνει τον αριθμό των θανάτων Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού στην Αγγλία για όλο τον Νοέμβριο του 2021.

 

Ο συνολικός αριθμός των υποτιθέμενων θανάτων από Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ 1ης Νοεμβρίου και 28ης Νοεμβρίου 2021, όπως επιβεβαιώνεται από τον πίνακα 5 της έκθεσης UKHSA, ήταν ως εξής:

 

·        Μη εμβολιασμένος πληθυσμός = 695 θάνατοι

·        Μερικώς εμβολιασμένος πληθυσμός = 96 θάνατοι

·        Πλήρως εμβολιασμένος πληθυσμός = 2750 θάνατοι

Σε αυτό το σημείο το UKHSA δεν συμπεριέλαβε ξεχωριστή στήλη για τους τριπλούς εμβολιασμένους και αντ' αυτού τους ομαδοποίησε με τους διπλούς εμβολιασμούς.

 

Επομένως, είναι ανησυχητικό να διαπιστώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, όταν η Delta? μια πιο σοβαρή παραλλαγή, ήταν κυρίαρχη, ο αριθμός των θανάτων από τον Covid-19 τόσο στους τριπλούς όσο και στους διπλούς εμβολιασμένους ήταν μόνο 46 περισσότεροι από τον αριθμό των θανάτων από τον Covid-19 που παρατηρήθηκαν σε όλους τους τριπλούς εμβολιασμένους μεταξύ 31ης Ιανουαρίου και 27ης Φεβρουαρίου 22.

 

Ωστόσο, αν ομαδοποιήσουμε τα πιο πρόσφατα δεδομένα για το διπλό και το τριπλό τρύπημα μαζί, θα διαπιστώσουμε ότι υπήρξαν 679 θάνατοι μεταξύ 31ης Ιανουαρίου και 27ης Φεβρουαρίου 22 σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2021, που αντιπροσωπεύει αύξηση 25% στους θανάτους.

 

 

Ενώ οι θάνατοι μεταξύ των μη εμβολιασμένων με τα πιο πρόσφατα στοιχεία μειώθηκαν σε 397 από 695 που καταγράφηκαν τον Νοέμβριο, αντιπροσωπεύοντας μείωση 43% στους θανάτους.

 

 

ΠΗΓΗ- THE EXPOSE

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια