Header Ads Widget

Πρώτη η Ελλάδα στον κόσμο στους θανάτους από την Covid-19!!

 





Σχόλιο από Θεοφάνης Γκατζής 

    Πρώτη η Ελλάδα στον κόσμο στους θανάτους από την Covid-19!!  

    Καθημερινά δολοφονούνται συμπατριώτες μας και οι υπεύθυνοι είναι γνωστοί!

Είναι αυτοί που ενώ γνώριζαν τη μελέτη Τσιόδρα αντί να φροντίσουν να ενισχύσουν το ΕΣΥ έπραξαν το ακριβώς αντίθετο αποδυναμώνοντας το καίρια με τις αναστολές των υγειονομικών! Είναι αυτοί που δε φροντίζουν, ανεξήγητα, εδώ και ένα μήνα να παραλάβουν μονόκλωνά αντισώματα που αποδεδειγμένα σώζουν ζωές!

Αν όλα αυτά δεν συνιστούν εγκλήματα εκ προμελέτης και κατά συρροή δολοφονίες τότε τι είναι;

Υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να παρέμβει για αυτά τα απίστευτα και σοκαρίστηκα που συμβαίνουν και να οδηγήσει στη δικαιοσύνη τους υπευθύνους του  άνευ προηγουμένου αιματοκυλίσματος; Η  μένουμε στους τύπους και στη δήθεν νομιμοποίηση του υπάρχοντος κυβερνητικού συστήματος με την απόρριψη της πρότασης μομφής; Μόνο σήμερα 119 συμπατριώτες μας πέθαναν σκορπίζοντας θλίψη σε χιλιάδες συνάνθρωπους μας! Συνολικά τον Ιανουάριο χάθηκαν 2710 άτομα, ενώ από τον Οκτώβριο έως και τα τέλη Ιανουαρίου αποδήμησαν  8672 συμπατριώτες μας! Αν μη τι άλλο σοκαρίστηκα νούμερα!! Θα συνεχίζουμε να αδιαφορούμε ως κοινωνία;

 Τα στοιχεία από των Θεοφάνης Γκατζής



Ο Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ σχετικά με τις ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΛΕΥΡΗ για τις ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Με 100 νεκρούς την ημέρα και το προσωπικό των νοσοκομείων 10.000 λιγότερο από πέρυσι το χειμώνα, χωρίς να είμαστε μηχανές οι λιγοστοί εναπομείναντες, θα περίμενε κανείς, ο Υπουργός υγείας όταν κάνει δημόσιες εμφανίσεις να μιλάει για προσλήψεις στα νοσοκομεία και όχι απολύσεις.

Ως τυπικό προσόν λέει θα λογίζεται ο εμβολιασμός. Εμείς μέχρι τώρα  γνωρίζαμε ότι  ως τυπικά προσόντα  λογίζονται, το επίπεδο σπουδών, η εμπειρία, η εξειδίκευση κ.α.λ.  Όχι ο εμβολιασμός. Στην εποχή Πλεύρη το ακούσαμε και αυτό.

Για να απολυθεί ο υγειονομικός δημόσιος υπάλληλος πρέπει να έχει διαπράξει σοβαρό πειθαρχικό αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα. Την απόφαση  απόλυσης τη λαμβάνουν τα πειθαρχικά συμβούλια στα οποία προεδρεύει δικαστικός. Όχι ο Υπουργός. Το καλοκαίρι μας έλεγαν ότι η αναστολή εργασίας είναι ένα ειδικό μέτρο που αφορά τη προστασία της δημόσιας υγείας και όχι πειθαρχική ποινή γι αυτο και είναι συνταγματικό.

Που είναι όλοι αυτοί οι συνταγματολόγοι να μας πουν τι λένε τώρα για τα περί απολύσεων Πλεύρη.

Ποιο είναι το υγειονομικό όφελος αυτού του μέτρου να μας εξηγήσουν;

Με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ δουλεύουν εκατοντάδες συνάδελφοι με ενεργή νόσο  κορωνοϊού και  μπορεί να διασπείρουν τον ιό. Οι επιστήμονες της τηλεόρασης παραδέχονται τώρα ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν τον ιό. Μάλιστα υπέρμαχοι της υποχρεωτικότητας μόνο του υγειονομικού προσωπικού  τώρα λένε όλοι θα νοσήσουμε.

Η μεγάλη σημασία του εμβολιασμού είναι ότι προστατευόμαστε  από τη βαριά νόσηση. Γι αυτό σπεύσαμε πρώτοι οι υγειονομικοί και εμβολιαστήκαμε. Οι ίδιοι οι Συνάδελφοι λοιπόν ρισκάρουν τη ζωή τους δουλεύοντας ανεμβολίαστοι.


Βάσει των στοιχείων που μας δίνει το ίδιο το gov.gr αλλά και από έρευνα – μελέτη από την Εθνική σχολή δημόσιας υγείας της χώρας  των Αύγουστο 15 του μηνός είχαμε 13.223 θανάτους με κορονοϊό , να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι τότε δεν είχανε βγει σε αναστολή η υγειονομικοί, οπού το υπουργείο υγείας ισχυρίζεται ότι ήταν 7.000 οικογένειες . Το διάστημα από την κηρύξει  έναρξής της πανδημίας είναι 18 μήνες . Σήμερα μέχρι 31 Ιανουάριου έχουμε 23.500 θανάτους , δηλαδή μέσα σε διάστημα 5 μηνών από την τοποθέτηση σε αναστολή καθηκόντων 7.000 υγειονομικών από το υπουργείο υγείας  έχουμε 10.277 θανάτους με κορονοϊό .

Ποιο είναι το όφελός για την δημόσια υγεία ;


 Tsougar - υγειονομικός σε αναστολή 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια