Header Ads Widget

Γράφει ο : Δημήτριος Γάκης : ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘ..

 





Γράφει ο : Δημήτριος Γάκης Ιατρός Διευθυντής ΕΣΥ 

ΗΡΕΜΗΣΤΕ: ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘ...

Οι κλίνες ΜΕΘ, ήταν γύρω στις 500-550 επί πολλά έτη.
Καθημερινά, υπήρχαν σε αναμονή 25-30 ασθενείς για ανεύρεση κλίνης ΜΕΘ
Άρα οι ημερήσιες ανάγκες της χώρας μας ήταν γύρω στα 600 κρεββάτια. Στο μεταξύ μειώθηκαν τα χειρουργεία, στα Δημόσια νοσοκομεία, και μειώθηκαν τα τροχαία...
#Στις 7/12/2020, Ο Κικίλιας: Αναπτύξαμε 1305 κλίνες ΜΕΘ (ανηρτημένη δήλωση στο site του υπουργείου)
Στις 30/12/20 οι κλίνες ΜΕΘ έγιναν 1483 (174 ιδιωτικές) (Κικίλιας)
Τώρα , πώς με 328 διασωληνωμένους , πανελληνίως,έχουμε κατάληψη άνω του 90% των κλινών ΜΕΘ (δήλωση εβδομαδιαίας ενημέρωσης Υπ. Υγείας από κα Παπαευαγγέλου), είναι ένα μυστήριο...
Με την απλή αριθμητική είναι κατειλημμένες (Covid και non- Covid) γύρω στις 900 κλίνες. Άρα ΜΕΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ από 405 έως 583 κλίνες.
Όσον αφορά τις κλίνες της Βορείου Ελλάδος, ας αποφασίσει ο κ. Καπραβέλος και η κα Παγώνη πότε ήταν αλήθεια: όταν , είχαμε, στην κορύφωση της επιδημίας, 193 ασθ. με Covid-19 στην ΜΕΘ στην Θεσσαλονίκη, ή τώρα που έχουμε 71 και μας λένε ότι όλα τα κρεββάτια έχουν γεμίσει!!!
Ενημερώστε τους Θεσσαλονικείς πόσες κλίνες ΜΕΘ έχουν κλείσει, στην πόλη τους, γιατί βάλατε σε αναστολή το μη εμβολιασμένο προσωπικό (το οποίο είναι άνοσο ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ, λόγω φυσικής νόσησης και κάνει 2-3 rapid tests/ εβδομάδα ενώ οι επίνοσοι εμβολιασμένοι γυρνούσαν, ανεξέλεγκτοι στο νοσοκομείο και μόλυναν). Και πιστέψτε με είναι πολλές.
Δείτε την χθεσινή ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ (στην οποία δεν περιέλαβε τις κλίνες ΜΕΘ του "Γεννηματάς και των κινητών ΜΕΘ)
ΜΗΠΩΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ (αν και σαν τον βοσκό, μετά τόσα ψέματα, είναι δύσκολο είναι να σας πιστέψουν οι πολίτες)







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια